Contul de jucător MaxBet este un cont care aparține unei persoane de la o adresă a unei locuințe, deschis de persoana repectivă și menținut la noi în vederea folosirii serviciilor pe care le oferim.

Potrivit regulamentului care guvernează site-ul nostru, un client poate deține un singur cont. Crearea și utilizarea mai multor conturi de jucător reprezintă o încălcare a Termenilor și Condițiilor noastre, iar acest lucru poate duce la suspendarea jucătorului, închiderea conturilor respective și invalidarea oricăror tranzacții de jocuri de noroc realizate prin intermediul aclor conturi.

De asemenea, o singură persoană este acceptată pe locuință/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru revendicarea promoțiilor disponibile pe site-ul nostru. Astfel, conturile duplicat vor fi restricționate și nu vor fi eligibile pentru revendicarea ofertelor bonus pe care le punem la dispoziția jucătorilor.

Nici crearea de conturi false, folosind datele altor persoane NU este permisă. Conturile trebuie să fie create și folosite doar de către persoanele titulare, ale căror date sunt înregistrate în cont.


ATENȚIE! În cazul în care ai uitat datele de conectare, nu îți deschide un alt cont de jucător. Vei încălca Termenii și Condițiile site-ului.
Într-o astfel de situație, te rugăm să contactezi echipa Servicii Clienți, la adresa de email [email protected], pe Facebook Messenger sau la numărul de telefon 021 9238.
Colegii noștri îți vor oferi suportul necesar pentru a reuși să îți recuperezi datele de conectare.

Ai găsit răspunsul căutat?