Serviciile și produsele oferite de MaxBet.ro sunt disponibile doar pe teritoriul țării, iar conectarea sau folosirea contului de jucător din afara României nu vor fi posibile. 

În cazul în care ești în străinătate, vei putea accesa contul doar la întoarcerea în țară.

JURISDICȚII INTERZISE

Anumite jurisdicții nu au abordat legalitatea jocurilor de noroc online sau au declarat în mod specific jocurile de noroc online ca fiind ilegale. Din acest motiv, dacă te afli într-o jurisdicție care interzice jocurile de noroc online, nu ai permisiunea să îți deschizi un cont, sa îl accesezi sau să îl utilizezi (să depui, să joci sau să retragi).

Mai mult decât atât, dacă ești cetățean al unui stat național care interzice cetățenilor săi participarea la jocurile de noroc online, nu vei putea să accesezi și să folosești site-ul MaxBet.ro, indiferent de locul în care te afli.

Atenție! Faptul că site-ul este accesibil într-o jurisdicție interzisă sau că este furnizat în limba oficială a unei jurisdicții interzise, nu se interpretează ca permisiune de utilizare a site-ului.


CONTACTEAZĂ-NE

În cazul în care încă ai nelămuriri referitoare la acest subiect, te invităm să contactezi departamentul Servicii Clienți.

Ai găsit răspunsul căutat?