Trebuie să știi că o retragere este procesată mai întâi din partea noastră, iar acest proces durează maxim 3 zile (72 h) lucrătoare. În acest timp, tranzacția îți va apărea la “Retrageri în așteptare”.

Odată ce retragerea a fost aprobată de către noi, timpul necesar pentru alocarea fondurilor depinde de metoda de plată folosită:

  • Pentru cardurile Visa și MasterCard, alocarea fondurilor se face în funcție de banca emitentă a cardului și de opțiunile atașate acestuia. În general, timpul de procesare variază între 3 și 5 zile lucrătoare.
  • Transferul bancar este o alternativă pentru efectuarea de depuneri și retrageri dacă nu ai un card, însă și în cazul acestei metode depunerile nu au loc instant, ci durează tot între 3 și 5 zile lucrătoare.
  • Prin Skrill sau Neteller, retragerea este transferată în portofelul electronic imediat după aprobarea noastră. Skrill este considerată ca fiind una dintre cele mai sigure metode de plată din lume și, de asemenea, o retragere pe Skrill este procesată mult mai rapid decât una prin transfer bancar.

Te rugăm să ai în vedere metoda de plată pe care o folosești! Dacă suma nu va fi transferată în intervalul de timp specific fiecărei metode, te rugăm să contactezi Departmanetul Servicii Clienți, printr-un email la [email protected] sau pe Live Chat.

Ai găsit răspunsul căutat?