NU te axa pe un singur tip de sloturi

Una dintre greșelile pe care o fac cei mai mulți jucători fără experiență este să joace un singur tip de sloturi, sau chiar același slot, la nesfârșit. Dacă nu reușești să câștigi la slotul respectiv, e timpul să încerci ceva nou!

Nu vrei, totuși, să cheltuiești foarte mulți bani pentru a testa mai multe tipuri de sloturi? Atunci joacă variantele DEMO. Astfel, vei putea să testezi mai multe jocuri, vei reuși să îți dai seama care dintre ele ți se potrivesc și te vei familiariza cu regulile fiecărui slot în parte, înainte de a juca pe bani reali.

NU ignora Termenii și Condițiile

Recunoaște că ți s-a întâmplat, cel puțin o dată, să te plictisești citind Termeni și Condiții și că, pur și simplu, ai renunțat. Ei bine, asta este una dintre greșelile pe care trebuie să eviți să le mai faci!

De ce este important să citești Termenii și Condițiile? În primul rând, vei putea înțelege mai bine ”regulile casei”, ceea ce înseamnă că îți va fi mai ușor să te organizezi și să îți faci o strategie bună de joc. În al doilea rând, vei reduce considerabil posibilitatea de a pierde Rotirile Gratuite sau alte Bonusuri pe care le-ai revendicat.

NU căuta un profit nerealist

Niciodată nu e o idee bună să îți stabilești idealuri imposibil de atins. Acest lucru se aplică și în cazul jocurilor de noroc!

Dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig, este foarte important să ai obiective realiste, stabilite pe termen lung. Gestionează cu răbdare chiar și perioadele slabe și nu te avânta în a-ți seta un profit nerealist.

NU juca fără să îți impui o limită

Decide suma maximă pe care îți permiți să o joci, înainte de a începe jocul propriu-zis, și încearcă să nu o depășești. De asemenea, încearcă să nu depășești perioada de timp pe care ți-ai propus să o petreci jucând.

NU juca atunci când consumi alcool

Dacă joci la cazino nu doar pentru a te distra, ci și pentru a câștiga, evită să consumi alcool atunci când faci acest lucru. Alcoolul scade puterea de concentrare și, cu siguranță, nu vrei să îți pierzi concentrarea atunci când joci pe banii tăi.

Ai găsit răspunsul căutat?