NU ignora regulile 

Înainte să plasezi un pariu este foarte important să cunoști și să ții cont atât de regulile casei de pariuri la care ți-ai făcut cont, cât și pe cele ale sportului pe care urmează să pariezi. 

NU paria pe echipa favorită

Este adevărat că atunci când parezi îți dorești să te distrezi și să te recreezi, însă dacă vrei să și câștigi, este de preferat să nu pariezi întotdeauna pe echipa ta favorită. Cea mai mare greșeală pe care o poți face atunci când vrei să câștigi la pariuri este aceea de a paria subiectiv și de a nu privi imaginea de ansamblu.

NU paria fără o analiză în prealabil

Să pariezi fără o analiză în prealabil, ci doar pe baza unui instict de moment sau pe baza preferințelor tale, poate funcționa, însă nu și pe termen lung. Așadar, evită să faci acest lucru prea des și fă-ți un obicei din a face o mică cercetare înainte de a-ți plasa pariurile.

NU achiziționa ponturi

Deși există foarte multe site-uri care oferă ponturi contra-cost, aceste ponturi nu sunt atât de sigure precum se insinuează, astfel că achiziționarea lor reprezintă, practic, o investiție inutilă.

NU paria atunci când consumi alcool

Având în vedere că alcoolul scade puterea de concentrare, îți recomandăm să eviți această greșeală banală atunci când pariezi.

Ai găsit răspunsul căutat?