Află care sunt cele mai comune motive pentru care contul tău MaxBet ar putea fi blocat:

1. Crearea contului folosind datele greșite

Există posibilitatea să îți fi deschis cont utilizând date greșite sau date false. Deși șansele ca acest lucru să se poată întâmpla sunt foarte mici, în cazul în care ai reușit să îți deschizi contul folosind date greșite sau datele unei alte persoane, acesta va fi blocat.
Contul de jucător trebuie verificat, conform legii, în termen de 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. Acest lucru se face prin trimiterea unei fotografii a buletinului tău sau altor documente pe care ți le solicităm. Așadar, chiar dacă reușești să creezi contul utilizând date false, în momentul verificării acesta va fi închis.

2. Nerealizarea procesului de verificare a identității
Procesul de verificare neefectuat în intervalul de timp stabilit prin lege reprezintă un alt motiv pentru care contul tău ar putea fi blocat. Conform legii în vigoare, ești obligat să verifici identitatea contului în maximum 30 de zile de la prima depunere. În caz contrar, contul tău va fi închis, iar toți banii existenți pe acesta vor fi virați către bugetul de stat, fără să mai ai posibilitatea de a-i recupera.
Ia în considerare  faptul că pentru verificarea cu succes a identității și pentru validarea contului tău de jucător, este necesar să ne trimiți copia/fotografia buletinului tău, iar acesta trebuie să fie valabil (să nu fie expirat).

Atenție!!! Jucătorii care nu au efectuat procesul de verificare vor primi notificări din partea noastră, astfel încât să nu ajungă în situația de a li se închide contul. Te sfătuim ca după crearea contului să îți verifici periodic email-ul, iar în cazul în care mesajul nostru nu apare în căsuța Inbox, să verifici și la Spam/Junk.


3. Utilizarea metodelor de plată necorespunzătoare
Una dintre regulile agenției noastre este aceea că orice jucător poate efectua depuneri utilizând doar metode de plată care sunt înregistrate pe numele lui. Cu alte cuvinte, nu poți depune cu cardul, contul de Skrill sau din contul bancar al altcuiva. În cazul în care nu respecți această regulă, ne rezervăm dreptul să îți blocăm contul temporar SAU să îl închidem definitiv.
Dacă nu ai un card pe numele tău, îți poți face oricând unul. În plus, cazinoul nostru oferă o mulțime de alte variante pentru a efectua depuneri.

4. Folosirea serviciului de auto-excludere
În calitate de operator responsabil, recunoaștem faptul că jocurile de noroc pot deveni o problemă pentru unii utilizatori. Tocmai din acest motiv, orice jucător are posibilitatea de a se auto-exclude din folosirea site-ului web și a serviciilor noastre.
Este alegerea ta dacă vrei să faci acest lucru, însă ține cont de faptul că pe perioada de auto-excludere nu vei putea să plasezi tranzacții de Jocuri de Noroc și nu vei mai putea să îți accesezi Contul de jucător.


5. Alte motive pentru blocarea contului

  • Deschiderea de conturi multiple pentru a beneficia de o anumită promoție de mai multe ori.
  • Încercarea de a profita de pe urma unor erori tehnice apărute.
  • Încercarea de a depune utilizând coduri furate de Paysafecard.
  • Dependența pentru jocurile de noroc.
Ai găsit răspunsul căutat?