Pentru a putea beneficia de un bonus, indiferent dacă este vorba despre un bonus gratuit sau un bonus la depunere, trebuie să îndeplinești anumite condiții. Astfel, motivele pentru care nu ești eligibil pentru un bonus pot varia.

Cele mai frecvente motive pentru care NU ești eligibil pentru un bonus:

I. BONUS GRATUIT

  1. Nerespectarea pașilor - În cazul bonusului gratuit oferit la verificarea contului de jucător, pentru a fi eligibil este necesar să trimiți un act de identitate valabil, să aștepți confirmarea verificării contului și abia apoi să introduci codul bonus destinat. În cazul în care nu respecți acești pași, nu vei fi eligibil pentru bonus.
  2. Conturi duplicat – O singură ofertă de cont nou este acceptată pe persoană/adresă de domiciliu/adresă de email/număr card credit/debit sau adresă IP. Astfel, în cazul unei tentative de deschidere a unui alt cont, eligibilitatea pentru acest bonus va fi anulată pentru ambele conturi, iar acestea vor fi închise.
  3. Bonusul se acordă o singură dată – Poți beneficia de un bonus gratuit o singură dată. Așadar, dacă ai primit deja un bonus gratuit, contul tău nu va mai fi eligibil pentru acest tip de bonus a doua oară.

II. BONUS LA DEPUNERE

  1. Alt bonus activ – Poți avea doar un bonus activ în orice moment. Astfel, dacă ai revendicat un bonus, cât timp acesta va fi activ, nu vei fi eligibil pentru alte bonusuri.
  2. Joc Incorect Pariuri – În orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect, ne rezervăm dreptul de a limita eligibilitatea acestuia pentru un bonus. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita la, pariurile repetitive pe egal, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect, iar dacă le vei folosi în mod special pentru a abuza de bonusuri, vei fi exclus din promoție.
  3. Conturi duplicat – O singură persoană este acceptată pe locuință/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru orice promoție. Dacă vei încălca această condiție, nu vei fi eligibil pentru niciun bonus.
  4. Prima depunere – Unele dintre bonusuri (de exemplu, cel de bun venit) sunt valabile exclusiv pentru jucătorii care efectuează Prima Depunere. Alte bonusuri sunt valabile doar pentru acei jucători care se află la cel puțin a doua depunere. Citește Termenii și Condițiile fiecărui bonus în parte și asigură-te că respecți această condiție. 
  5. Tranzacție de retragere în așteptare – Nu poți fi eligibil pentru niciun bonus atât timp cât ai o tranzacție de retragere în așteptare.


Pentru a te asigura că îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, te sfătuim să citești cu atenție Termenii și Condițiile fiecărei Promoții în parte.

Ai găsit răspunsul căutat?