Banii pe care îi primești ca bonus pot fi retrași numai după îndeplinerea condițiilor de rulaj. Fiecare bonus are propriile condiții de rulaj, astfel că te sfătuim să verifici Termenii și Condițiile specifice bonusului primit.

Care sunt principalele motive pentru care nu se rulează bonusul:

1. Bonusurile de Pariuri

Bonusurile de Pariuri pot fi rulate doar la secțiunile Pariuri și Pariuri Live. Dacă vei rula bonusul la secțiunea Cazino sau Live Cazino, rulajul nu va scădea. Asigură-te că îndeplinești și această condiție și reține, de asemenea, că anumite tipuri de pariuri nu sunt luate în considerare pentru rulaj. Verifică întotdeauna Termenii și Condițiile specifice bonusului primit.

2. Bonusurile de Cazino

La fel ca în cazul bonusurilor de Pariuri, cele de Cazino pot fi rulate doar la jocurile din secțiunea de Cazino. Pentru ca rulajul să scadă, ai grijă să rulezi bonusul în această secțiune și verifică Termenii și Condițiile respectivului bonus pentru a afla ce Jocuri sunt luate în considerare pentru rulaj.

3. Cotă

Pentru fiecare tip de pariu există o cotă minimă care contează la rulaj. De exemplu, pariurile trebuie plasate o singură dată pe orice eveniment cu cota minimă de 2.00 pentru pariurile single. Pentru un pariu multiplu fiecare selecție va avea minim cota 1.50. Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate.

4. Miză

Pentru a îndeplini cerința de rulaj, miza maximă a fiecărui bonus în parte trebuie respectată. În cazul în care vei paria o sumă mai mare decât cea stabilită în Termenii și Condițiile bonusului respectiv, aceasta nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

Ai găsit răspunsul căutat?