I. BONUS ACTIV – În cazul în care ai un bonus sau o parte dintr-un bonus activ(ă), retragerea va fi anulată. Pentru ca retragerea să fie procesată, ține cont de următoarele situații:

  • Dacă toate fondurile sunt bonus, va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a iniția retragerea.
  • Dacă o parte din fonduri reprezintă bani reali și o altă parte este reprezentată de bonus, este necesar să îndeplinești condițiile de rulaj sau să anulezi bonusul pentru a putea iniția retragerea.
  • Dacă accesezi un bonus după efectuarea retragerii, iar bonusul va fi activ în momentul procesării, retragerea va fi anulată.

II. DEPUNERI – În cazul în care ai obținut câștiguri dintr-un bonus gratuit, nu vei putea retrage suma câștigată dacă nu ai efectuat depunerea minimă înainte de a iniția retragerea. Pentru a afla care este valoarea depunerii minime, te rugăm să verifici Termenii și Condițiile bonusului respectiv.


III. CONT NEVERIFICAT
– Conform legislației în vigoare, pentru a putea efectua o retragere, este necesar să îți verifici contul prin trimiterea unui act de identitate personal, real și valabil. Asigură-te că ți-ai verificat contul, înainte de a iniția retragerea. Mai multe detalii despre procesul de verificare și bonusul oferit la verificarea contului găsești aici.

De reținut! Documentul trimis pentru verificare trebuie să aparțină titularului contului. În cazul în care există suspiciuni că documentul nu îți aparține sau dacă acesta nu îndeplinește condițiile de aici, ți se vor solicita documente adiționale. Este necesar să furnizezi aceste acte înainte de a iniția retragerea. În caz contrar, retragerea va fi anulată, iar fondurile se vor întoarce în balanța ta.

Ai găsit răspunsul căutat?