MAXBET ÎȚI RĂSPLĂTEȘTE LOIALITATEA!

Clubul VIP este un nou sistem de recompensare pentru clienții noștri! 

Noul sistem de recompensare se bazează pe punctele de loialitate, care acum se numesc MAXPUNCTE și este structurat pe mai multe niveluri, de la Basic la Platinum.

Acum vei fi răsplătit cu retrageri mai rapide, promoții exclusive, bonusuri speciale, rată mai bună de schimb a MAXPUNCTELOR în bani reali și multe alte beneficii, în funcție de activitatea ta de pe site!

Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât vei înainta în nivel, iar avantajele tale vor crește! 

BENEFICIILE NOULUI CLUB VIP:

Cadouri aniversare – Ai împlinit un an sau mai mulți de când te distrezi pe platforma noastră? Contactează-ne pe chat și în funcție de nivelul VIP la care te aflii vei fi răsplătit cu MAXPUNCTE BONUS!

Cadouri zi de naștere –  De ziua ta de naștere primești cadouri și din partea noastră! Contactează-ne pe chat să îți revendici cadoul.

Bonus avansare nivel VIP – Pentru fiecare nivel avansat în clubul VIP vei primi MAXPUCTE bonus!

Suport Online –  Adresează-ne orice întrebare, sugestie și te vom contacta în cel mai scurt timp. Este plăcerea noastră să te îndrumăm de fiecare dată când ai nevoie! Ne poți contacta prin e-mail la [email protected], la numărul de telefon: 021 9238; + 4021 7954546, sau pe live chat.

Promoții dedicate – Vom avea promoții dedicate membrilor clubului unde șansele de câștig sunt mult mai mari!

Turnee exclusive – Cele mai tari turnee cu cele mai mari premii vor putea fi accesate doar de cei mai buni jucători din club! Avansezi în nivel și îți mărești șansele de câștig!

Manager personal VIP – Un manager VIP se va ocupa de contul tău și te va ține la curent cu cele mai bune promoții și bonusuri.

Timp procesare retrageri –  Cu cât avansezi mai mult în nivel, cu atât timpul de procesare al retragerilor va fi mai scurt!

Cadouri Personalizate – Managerul contului tău te va informa despre cele mai bune bonsuri personalizate pentru contul tău!

Evenimente exclusive VIP -  În curând, vor fi organizate evenimente VIP unde doar cei mai buni jucători vor putea lua parte! 

Tombole Exclusive VIP – Tombole exclusive cu premii pe măsură!

Rată conversie Maxpuncte –  La fel ca și punctele de loialitate, MAXPUNCTELE vor putea fi convertite în bani reali! Cu cât avansezi mai mult în clubul VIP cu atât rata de conversie va fi mai bună!

Ai găsit răspunsul căutat?