1. Avansarea în clubul VIP se face pe baza numărului de MAXPUNCTE pe care le acumulezi în cursul lunii curente. 
  2. Exemplu: dacă pornești de la nivelul BASIC și luna aceasta acumulezi minim 500 de puncte, luna viitoare vei începe de la nivelul Steel. Vezi toate nivelurile aici.
  3. MAXPUNCTELE se acumulează în funcție de sumele pe care le rulezi în secțiunea CASINO și pot fi convertire și în bani reali! Vezi detalii AICI.
  4. Pentru a avansa la nivelul următor, trebuie să acumulezi în fiecare lună un anumit număr de puncte, în funcție de nivelul la care te afli deja.                              Exemplu: un jucator SILVER va trebui să acumuleze 5.000 de puncte în luna curentă pentru a trece la nivelul GOLD în luna următoare.
  5. Pentru a ramane la același nivel, în luna curentă trebuie să acumulezi cel puțin același număr de puncte ca în luna anterioară, în funcție de nivelul la care te afli. Exemplu: ca jucator SILVER, în luna curentă trebuie să acumulezi minim 2.500 pentru a începe și luna următoare de la același nivel.
  6. Însă, dacă în luna curentă nu vei acumula minimul de MAXPUNCTE necesare pentru nivelul la care te afli, luna viitoare nivelul tău va scădea in funcție de numărul de puncte pe care ai reușit să îl acumulezi.                                      Exemplu: dacă luna aceasta te afli la nivelul SILVER și nu reușești să acumulezi numărul minim pe MAXPUNCTE pentru acest nivel (2.500 puncte) și acumulezi doar 1.000, luna viitoare vei începe de la nivelul BRONZE. 
  7. La fiecare 40 RON/8 euro rulați din bani reali la sloturile tale preferate se va contoriza un MAXPUNCT. 
  8. La fiecare 60 RON/13 euro rulati din bani reali la jocurile de masă preferate se va contoriza un MAXPUNCT.
  9. Numărul de MAXPUNCTE poate fi verificat în contul tău în rubrica specială care îți indică și nivelul la care ai ajuns și care poate fi găsită în partea dreaptă sus a ecranului, lângă numele de utilizator.
Ai găsit răspunsul căutat?